Yksinkertaisen nerokasta, leanisti tehokasta.

Luomme tehokkuutta, turvallisuutta ja kustannussäästöjä yrityksesi prosessien johtamiseen. Tuomme selkeyttä laadunhallinnan, toimintajärjestelmien, standardien ja CE-merkintöjen villiin länteen.

Palvelumme

Ceriffi Check® -sovellus

Tehokas työkalu lean- ja laatujohtamiseen, mikä kulkee jokaisen työntekijän mukana. Sovellus sopii monenlaisten yritysten ja organisaatioiden arkisten toimintojen seurantaan. Sillä voidaan kerätä kehitysideoita, kirjata työtapaturmat ja läheltä piti -tilanteet, raportoida poikkeamat, arvioida hukkatyö sekä laatia tarkistuslistoja. Kirjaamisen voi tehdä mobiilisovelluksella tai selaimella.

Asiantuntijapalvelumme

Olemme kumppanisi laadun, tuottavuuden, turvallisuuden ja liiketoiminnan kehittämisessä. Autamme sinua Lean-projekteissa, laatu-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmien laadinnassa, IPR-strategioissa ja CE-merkinnöissä sekä toimimme tarpeidesi vaatiessa laatupäällikkönä tai projektipäällikkönä.

Kokemuksia Ceriffin palveluista

SuperPark ltd

Taneli Sutinen, SuperPark ltd: ”Ceriffi Check® parantaa Superparkin turvallisuusjohtamista, auttaa meitä ennaltaehkäisemään tapaturmia sekä pitää laitteet paremmassa kunnossa.”

Pelma Oy Ab

Saku Nevanperä, Pelma Oy Ab: ”Käytimme Ceriffi Check® -sovellusta tuotantoprosessin virhetilanteiden seuraamiseen”

Lounais-Suomen putki Oy

Tuomas Heikkilä, Lounais-Suomen Putki Oy: ”Lupaukset nopeasta aikataulusta ja toimituksen sisällöstä pitivät täysin paikkansa”

Procemex Oy

Tuomas Laitila, Procemex Oy: ”Ceriffi Check® sovelluksella laatupoikkeamien dokumentointi
saadaan tehtyä nyt parilla klikkauksella”

Kuljetusrinki Oy

Jukka Aro, Kuljetusrinki Oy: "Ceriffi oli laatimassa meille ISO 9001 -standardin mukaista laatujärjestelmää ja ISO 14001 -standardin mukaista ympäristöjärjestelmää. Kokemuksemme Ceriffistä olivat positiiviset. Suoraviivaista toimintaa."

previous arrow
next arrow

Ajankohtaista Ceriffillä

Blogi

11.03.2021

Brändi, jonka yrityksesi ansaitsee

Pienellä panostuksella brändityöhön voidaan yrityksen, tuotteen tai palvelun näkyvyyttä lisätä huomattavasti.

Blogi

04.01.2021

Älä jätä havaintoja hyödyntämättä

Miten teillä hyödynnetään henkilöstön havainnot toiminnasta työnne tehostamisessa ja laadun parantamisessa? Jos vastus on ”no eipä juuri mitenkään”, älä ole huolissasi. Todennäköisesti myöskään kilpailijasi ei ole hyödyntänyt tätä ehkäpä halvinta ja nopeinta tapaa hävittää hukkaa, tehostaa toimintaa, parantaa laatua ja työhyvinvointia sekä asiakasuskollisuutta.

Blogi

Uutiset

03.06.2021

Ceriffi lähti sponsoroimaan
nuorta lupaavaa voimanostajaa
Niko Lappia

Ceriffi Oy ja jyväskyläläinen Niko Lappi ovat allekirjoittaneet sponsorointisopimuksen

Uutinen

19.05.2021

Nimitysuutinen

Samuli Muhonen siirtyi Ceriffi Oy:n toimitusjohtajaksi.

Uutinen

Ota yhteyttä

Ceriffi 2020 | Tietosuojaseloste