Ceriffi Oy:n perustivat Martti Blomberg, Mikko Kettunen ja Samuli Muhonen vuonna 2013. Laadun ja prosessien tehostamisen ammattilaisina he näkivät paljon mahdollisuuksia digitalisoida prosessien ja laadunhallinnan toimintamalleja. Toinen innostuksen lähde yrittämiseen oli yritysten aineettoman omaisuuden hallinnan kehittäminen ja kaupallistaminen, jossa perustajat näkivät suuren mahdollisuuden tulevaisuudessa. Aikaisemmissa töissä hankittu vankka ja pitkä kokemus yritysmaailmasta ja ohjelmistoliiketoiminnasta antoivat hyvän pohjan yrityksen käynnistämiseen.

Ceriffin teesit

Digitalisointi: Paperikin toimii, mutta kaikki mikä on mahdollista, etenkin seurannan ja mittaamisen osalta, kannattaa toteuttaa digitaalisesti.

Tiedolla johtaminen: Ilman tietoa menemme sumussa. Tahdomme kehittää menetelmiä ja työvälineitä, jotka mahdollistavat yritysten johtamisen tiedolla

Aineeton omaisuus: Yritysten arvosta 80-90 % on aineetonta omaisuutta, jota hallitaan ja etenkin kaupallistetaan vielä heikosti PK -yrityksissä. Autamme yrityksiä kehittymään aineettoman omaisuuden hallinnassa.

Asiantuntijuus: Todelliselle asiantuntemukselle on aina kysyntää. Pyrimme kasvattamaan ja syventämään asiantuntijuuttamme yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa.

Pitkäaikainen kumppanuus: Laadun ja prosessien kehittäminen on työvälineiden ja tehtävien lisäksi myös yrityskulttuurin kehittämistä. Haluamme parantaa asiakkaidemme toimintaa pitkäjänteisesti. Tarpeet vaihtuvat vuosien vieriessä, mutta pyrimme tarjoamaan uusia ratkaisuja sekä asiantuntemusta muuttuvassa maailmassa kaavoihin kangistumatta.

Ceriffin arvot, missio ja visio

Me ceriffiläiset olemme asiantuntijoita, jotka haluavat muuttaa vallitsevia toimintatapoja ja käsityksiä laadunhallinnasta. Emme liidä pää pilvissä ja jauha jargoniaa vaan olemme hyvin tavanomaisia ja helposti lähestyttäviä – aitoja ihmisiä ja ammattilaisia. Toimimme aina asiallisesti ja asiantuntevasti, mutta konsulttijäykkyys ei kuulu ceriffien luonteeseen. Arvostamme asiakastamme ja asiakkaan etu on Ceriffille aina etusijalla.

Cerffin arvot: läpinäkyvyys, rehellisyys, tuloksellisuus ja suoraselkäisyys

Emme yritä olla jotain muuta kuin mitä olemme. Olemme läpinäkyviä ja rehellisiä – sanomme asiat aina sellaisina kuin ne ovat, jotta virheiltä ja väärinkäsityksiltä vältyttäisiin. Teemme tulosta oikeilla tiedoilla, koska vain sitä kautta voidaan saavuttaa tuottavuutta ja kasvua. Pyrimme myös aina parhaaseen tulokseen, sillä sen asiakkaamme ansaitsevat.

Ceriffin missio: Autamme asiakkaitamme parempaan tuottavuuteen.

Laatuajattelu ja laadusta puhuminen voi monella kavahtaa korvaan ja kuulostaa täysin turhalta varsinaisen liiketoiminnan kannalta. Näin ei silti kuitenkaan ole, vaan kyse on pyrkimyksestä parempaan tuottavuuteen paremman laadun avulla. Haluamme siis muuttaa suhtautumista laatuajatteluun, sillä laatu tuo tulosta ja laatu kuuluu kaikille.

Ceriffin visio: Teemme itsemme tarpeettomiksi digitaalisten ratkaisujemme avulla.

Digitaalisuus on vahvasti tätä päivää. Se tehostaa työntekoa ja auttaa meitäkin parempaan työn laatuun ja tuottavuuteen. Haluamme siis tehdä omat digitaaliset ratkaisumme tulevaisuudessa niin hyviksi ja laadukkaiksi, ettei meitä juurikaan tarvittaisi. Tästä huolimatta digitaalisuudella ei kuitenkaan voi korvata kaikkea – etenkään aitoa asiantuntijatyötä – joten ceriffiläiset pysyvät asiakkaidensa rinnalla tulevaisuudessakin.

Nykytilanne

Seitsemän vuotta perustamisen jälkeen Ceriffi Oy on auttanut yli viittäsataa asiakasta. Suurin osa nykyisistä asiakkuuksista on jatkuvia asiakkuuksia.

Ceriffi panostaa Ceriffi Check® -sovelluksen kehittämiseen. Sovellus automatisoi tiedon keräämisestä, tekee sen käsittelystä helppoa ja tekee tiedolla johtamisen mahdolliseksi.

Olemme laatineet ja hioneet vuosien varrella lukuisia asiakirjoja ja dokumenttipaketteja, joita voitte ostaa valmiina verkkokaupastamme.

Asiantuntijatyössä korostuu edelleen avoimuus ja käytännöllisyys. Haluamme asiakkaidemme hyötyvän meidän tekemästämme työstä ja ottavan tiedolla johtamisen pysyväksi toimintavaksi. Ceriffin asiantuntijaverkosto mahdollistaa asiakkaiden palvelimisen monipuolisesti. Teemme läheistä yhteistyötä seuraavien yritysten kanssa:

Huomasitko jotain, missä voisimme vielä parantaa? Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, jota meille annettaan!
Anna meille palautetta!

Huomasitko epäkohdan, ilmoita siitä meille. Voit jättää ilmoituksen myös täysin nimettömänä.
Tee Whistle Blowing-ilmoitus

Asiakkaiden kokemuksia

Ceriffi Oy – All rights reserved 2024 | Tietosuojaseloste | Powered by Bautomo