Pikaopas Whistlebowing-kanavasta

Ilmoituskanavan oppaasta saat tiedot lainsäädännön vaatimuksista. Lisäksi oppassa on sähköisen ilmoituksen prosessikuvaus ja neuvoja oman ilmoituskanavan perustamisesta. Lataa oma oppaasi tästä:

Pikaopas yritysvastuullisuuden kehittämiseen

Vastuullisuuden oppaassa kerrotaan oleelliset asiat organisaation vastuullisuusohjelman ja vastuullisuusraportoinnin toteuttamisesta? Lataa oma oppaasi tästä:

blank

Pikaopas laatujärjestelmän laadintaan

Mietitkö, mitä vaatimuksia ISO 9001 -standardi kattaa? Tai entä miten laatia ketterä johtamisjärjestelmä? Ota niistä selvää ja lataa oppaamme tästä:

blank

Lean Six Sigma -opas, joka tukee Ceriffi Checkiä

Ota haltuun, kuinka tuloksia saadaan aikaan tehokkaalla Lean Six Sigmalla ja kuinka prosessikaaviot muodostetaan Six Sigma projekteille. Lataa opas tästä:

blank

Helposti ymmärrettävä Lean, Six Sigma ja 5s -opas, joka tukee Ceriffi Checkiä

Hukka luokitellaan Lean-ajattelussa seitsemään lajiin, mutta tiedätkö mitkä ne ovat? Tai entä mitä tarkoittaa Six Sigman DMAIC-menetelmä tai 5S:n viisi S:ää? Ota nämä ja oppaan muut asiat haltuun lataamalla oppaamme tästä:

blank

Pikaopas koneiden ja laitteiden CE-merkintään

Konedirektiivi ja koneasetus edellyttävät tuotteiden CE-merkintää. Selvitä oppaasta nopeasti, mitä koneiden CE-merkintä vaatii yritykseltä. Lataa pikaopas tästä:

blank

 

Asiakkaiden kokemuksia

Ceriffi Oy – All rights reserved 2024 | Tietosuojaseloste | Powered by Bautomo