Ohjelmistot

Olemme saaneet tehdä yli 10 vuotta töitä konsultoinnin kautta asiakkaillemme. Tiedämme hyvin sen, mitä tarpeita yrityksillä on tehostaa johtamista ja vastuullisuuden hallintaa. Näihin asiakastarpeisiin olemme tehneet tuotekehitystä koko historiamme ajan.

ShowYourSustainability

Uusin ohjelmistotuotteemme on ShowYourSustainability. ShowYourSustainability on palvelu, jonka avulla voit laatia vastuullisuusohjelman ja aina ajan tasalla olevan vastuullisuusraportin.

Katso lisää tuotesivustolta: showyoursustainability.com

Palvelun esittelyvideo:

 

Whistleblower-kanava

Anonyymi ja tietoturvallinen Whistleblowing -ilmoituskanava. 50 työntekijää työllistävillä organisaatioilla ilmoituskanava on otettava käyttöön viimeistään 17.12.2023.

Tilaa Whistleblowing-ilmoituskanava ja ota se käyttöön 2-3 arkipäivässä

Whistleblowing-ilmoituskanava on teille julkaisu valmis 2-3 työpäivässä tilauksen tekemisen jälkeen. Sen jälkeen se voidaan sijoittaa yrityksenne verkkosivuille tai muuhun sellaiseen helposti tavoitettavaan ympäristöön QR-koodina, linkkinä, tai tyyliteltynä nappina, joka ei vaadi yksilöllistä tunnistautumista eikä kerää yksilöiviä tunnisteita, joista ilmoittaja voitaisiin tunnistaa, kuten cookie- tai session-tietoja.

  1. Tilauksenne jälkeen olemme teihin puhelimitse yhteydessä, vahvistamme tilauksenne ja opastamme ilmoituskanavan käytöstä.
  2. Toimitamme sähköisesti 2-3 työpäivän aikana teille järjestelmämme Whistleblowing-ilmoituskanavan käyttöön linkkinä tai QR-koodina sekä kuvallisen ja selkeän käyttöoppaan.
  3. Asiakkuuden aikana saatavilla käyttäjätukea sähköpostitse helpdesk@ceriffi.fi
  4. Tilaa tästä.

Hinnasto

Ilmoituskanavan hinnoittelu määräytyy yrityksen koko henkilömäärän mukaan.

  • 1-50 henkilöä 29,00 €/kk
  • 51-100 henkilöä 39,00 €/kk
  • 101-250 henkilöä 99,00 €/kk
  • >250 henkilöä 149,00 €/kk

Ei perustamiskustannuksia, kuukausikustannus sisältää perustamiskustannnukset.

Hintoihin lisätään alv.24%. Laskutus 6 k jaksoissa etukäteen, 14 pv netto.  

Siirry tilaamaan

Katso lisää täältä: www.ceriffi.fi/whistleblower

Siirry tuotesivulle täältä: cerifficheck.com/vastuullisuus

Ceriffi Check® mobiilisovellus

Ceriffi Check® tarjoaa yrityksen johtamiseen ja henkilöstön osallistamiseen puhdasverisen digitaalisen ratkaisun ilman ylimääräistä ajankäyttöä. Osallista henkilöstö, aseta tavoitteet, käynnistä seuranta ja tulokset ovat viestittävissä reaaliaikaisesti missä tahansa yrityksen digitaalisissa kanavissa.

Katso lissä tuotesivuilta: cerifficheck.com

 

Asiakkaiden kokemuksia

Ceriffi Oy – All rights reserved 2024 | Tietosuojaseloste | Powered by Bautomo