Lean-projekti | Laatujärjestelmä ISO 9001 | Ympäristöjärjestelma ISO 14001 | Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä ISO 45001 | IPR strategia | CE-merkintä | Laatupäällikkö | Projektipäällikkö | ELY yritysten kehittämispalvelut

Ceriffi Oy on palveluntuottajana seuraavissa ELY:n yritysten kehittämispalveluissa:

Analyysi

Analyysissa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti yrityksesi liiketoiminnan nykytila ja kirkastetaan sen kilpailuedut yhdessä asiantuntijan kanssa. Saat yrityksellesi konkreettisen kehittämissuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet 2–3 vuodeksi eteenpäin. Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen Konsultointi-palveluita tai muita yrityspalveluita.

Asiantuntijat:

Martti Blomberg

Tuula Löytty

 

Kasvu ja kansainvälistyminen

Konsultoinnissa saat käsityksen yrityksesi liiketoiminnan strategisesta kokonaistilanteesta ja suunnittelet, miten kasvu, kansainvälistyminen tai muutos toteutetaan kannattavasti ja hallitusti. Perehdyt myös talouden strategiseen suunnitteluun ja ennakointiin. Yrityksesi tarpeista riippuen voit tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa esimerkiksi konkreettisen kasvu- tai kansainvälistymisstrategian tai taloussuunnitelman.

Asiantuntijat:

Martti Blomberg

Tuula Löytty

 

Tuottavuus ja digitalisointi

Konsultoinnissa kehität yhdessä kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan kanssa yrityksesi prosesseja tuottavuuden näkökulmasta. Yrityksesi tarpeiden mukaan voidaan keskittyä esimerkiksi tuotanto-, palvelu-, laatu-, talous- tai seurantaprosesseihin tai toiminnan ohjaukseen. Saat näkökulmia siihen, miten vastuullisuus voi olla yritykselle kilpailuetu. Konsultoinnissa voidaan myös selvittää, millaiset teknologiset ja digitaaliset ratkaisut tukevat yrityksesi toimintaa.

Asiantuntijat:

Samuli Muhonen

Annika Puro-Aho

Martti Blomberg

 

Innovaatioiden kaupallistaminen

Konsultoinnissa muutat innovaation menestyväksi liiketoiminnaksi. Selvität yhdessä kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan kanssa esimerkiksi innovaation suojaamista, IPR-strategiaa tai patentointia ja kehität sen markkinakelpoisuutta. Konsultoinnissa voidaan myös uudistaa nykyistä tuotetta tai palvelua muuttuneeseen toimintaympäristöön tai markkinatilanteeseen sopivammaksi.

Asiantuntija:

Maunu Korpela

Palvelun hinta on yritykselle 325 €/päivä (7h) sisältäen matkakustannukset. Analyysin hinta on 260 €/päivä (7h) sisältäen matkakustannukset.

Asiakkaiden kokemuksia

Ceriffi Oy – All rights reserved 2024 | Tietosuojaseloste | Powered by Bautomo