Uutinen

Kotisivu-uudistuksella halutaan tuoda paremmin esiin Ceriffi Check® -sovellus ja Dokkari.fi -palvelu (nykyisin Ceriffi Kauppa) unohtamatta asiantuntijapalveluita. Myös Ceriffin kumppanit saavat näkyvyyttä uusilla sivuilla.

Ceriffi Oy on kehittynyt vähitellen laadun ja prosessien asiantuntijayrityksestä myös ohjelmistoyritykseksi. Uusilla kotisivuilla esitellään Ceriffi Check® -sovellus näkyvästi. Sovellus on yhdistettävissä myös moniin Ceriffin asiantuntijapalveluihin. Asiantuntijapalvelut on helppo löytää omasta valikostaan.

Ceriffin tekee läheistä yhteistyötä Tehos Oy:n, Liinaten Oy:n ja Smart & Lean Hub Oy:n kanssa. Nyt suuresti arvostamme kumppanit löytyvät omalta esittelysivultaan. Meistä -osiosta löytyvät yrityskuvaus, osaamisalueemme, referenssit, blogi ja uutiset.

Meditan avulla mahtavaan lopputulokseen

Medita Oy:n Maria Pecoraro ja Päivi Tervonen suunnittelivat kotisivut ja vastasivat pääsivun viestin uudistamisesta sekä kaiken koordinoinnista. Teknisen toteutuksen teki Preoni Oy. Uusi graafinen ilme syntyi Family Creatives Oy:n toimesta. Ceriffin väkeen teki vaikutuksen projektin aikana em. tekijöiden rautainen ammattitaito ja omistautuminen.

Ceriffin puolella kotisivun uudistuksen koordinoinnista vastasi Pasi Karjalainen. Projektin yhteydessä sivujen sisältö käytännössä kirjoitettiin uusiksi. Kirjoitusprojektiin osallistuivat Mikko Kettunen, Samuli Muhonen, Martti Blomberg ja Pasi Karjalainen.

Ceriffi Oy – All rights reserved 2024 | Tietosuojaseloste | Powered by Bautomo