Leomuovi Oy

Ceriffi

Ceriffin vankka asiantuntijuus helpotti työtämme ja laatu- ja ympäristöjärjestelmäprojekti eteni selkeästi nopealla aikataululla. Ilman Ceriffin apua järjestelmistä olisi luultavasti tullut liian monimutkaisia ja ne olisivat vaatineet työtä huomattavasti enemmän. Nyt toimintamme on selkeytynyt ja yhtenäistynyt kahden eri toimipisteen välillä ja järjestelmän hallinnointi on helppoa.

Riikka Nikkanen
ostaja
Leomuovi Oy

Kuljetusrinki Oy

Ceriffi

Ceriffi oli laatimassa meille ISO 9001 -standardin mukaista laatujärjestelmää ja ISO 14001 -standardin mukaista ympäristöjärjestelmää. Kokemuksemme Ceriffistä olivat positiiviset. Suoraviivaista toimintaa. Nyt käytämme vuokrattua laatupäällikköä kierrätyspäällikkömme apuna ja työrukkasena toimintojemme systemaattisessa kehittämisessä.

Hyödynnämme toiminnassamme Ceriffi Check® -sovellusta. Se tuo ketteryyttä asiakaspalautteiden, laatupoikkeamien ja turvahavaintojen kirjaamiseen ja hallintaan mobiililaitteilla.

Seuraavaksi otamme Ceriffin avustamana käyttöön ISO 45001 -työterveys- ja turvallisuusjärjestelmän. Haluamme olla haluttu ja turvallinen työpaikka uusille työntekijöille myös tulevaisuudessa.”

Jukka Aro
toimitusjohtaja
Kuljetusrinki Oy