Säästä avainhenkilöidesi työaikaa. Osta varmuutta. Pysy aikataulussa.

Ceriffin projektipäällikkö tuo yritykseenne ketteryyttä viedä pienet projektit nopeasti maaliin. Ulkopuolinen asiantuntija on kustannustehokas ja joustava ratkaisu ostaa lisää osaamista omalle yritykselle.

Tuotteen CE-merkintä

Olemme CE-merkinnän ammattilaisia.

Projektipäällikkö työskentelee tyypillisesti 2–5 päivää yrityksessä vastaten CE-merkinnän vaatimasta dokumentaatiosta.

Selvitämme tuotteeseen liittyvät lakien ja asetusten vaatimukset. Opastamme dokumentaation laadinnan ja tallenteiden hallinnan.

Kilpailutamme asiakkaillemme tuotteen testauspalvelut ja sertifiointilaitokset. Varsinkin testauspalveluiden hintasäästöt voivat olla merkittäviä.

Esimerkkejä CE-merkinnän palveluista

  • Teräskokoonpanojen EN 1090 -standardin vaatima FPC-manuaali ja CE-merkintä
  • Koneiden CE-merkintä
  • Sähkölaitteiden CE-merkintä
  • Muut tuotestandardien vaatimat CE-merkinnät, esimerkiksi rakennustuotteet

ISO 9001, ISO 14001 tai ISO 45001, laadinta ja sparraus

Asiantuntijoillamme on yli 10 vuoden kokemus toimintajärjestelmien laadinnasta.

Projektipäällikkö työskentelee tyypillisesti 6–15 päivää yrityksessä vastaten järjestelmän laadinnasta ja sen sertifiointivalmiudesta.

Hyödynnämme dokumentoinnissa vuosien saatossa kehitettyjä valmiita dokumenttimalleja. Tämä nopeuttaa dokumentaation laatimisen vaihetta merkittävästi.

Katso lisää sivuiltamme:

Lean-kehitysprojektit

Leanilla lisää vauhtia ja Six Sigmalla tarkkuutta

Katso lisää sivuiltamme: Lean-projektit

Asiakkaiden kokemuksia

23.08.2019

LS Cargo Logistics Oy

"Ostimme Ceriffi Oy:ltä projektipäällikköpalvelun aloittaessamme ISO 9001:2015 -laatusertifiointiprosessia. Ceriffin tuki prosessin eteenpäin viemisessä on ollut tärkeä osa sertifiointia ja olemme olleet heidän palveluunsa sekä ammattitaitoonsa erittäin tyytyväisiä."

11.06.2019

Leomuovi Oy

"Ceriffin vankka asiantuntijuus helpotti työtämme ja laatu- ja ympäristöjärjestelmäprojekti eteni selkeästi nopealla aikataululla. Ilman Ceriffin apua järjestelmistä olisi luultavasti tullut liian monimutkaisia ja ne olisivat vaatineet työtä huomattavasti enemmän."

04.10.2019

Specialvalimo J. Pap Oy

”Valitsimme 2016 keväällä Ceriffi Oy:n yhteistyökumppaniksi ISO9001:2015 -standardin mukaisen laatujärjestelmän käyttöönotossa. Työ eteni Ceriffin avustuksella ripeästi vaihe vaiheelta ja pystyimme keskittymään yrityksen toiminnan kannalta olennaisiin seikkoihin."

Ceriffi 2020 | Tietosuojaseloste