Dokumenttien ostaminen

Laatujärjestelmän, toimintajärjestelmän tai CE-merkinnän vaatima dokumentaation laatiminen on vaativa urakka. Ohjeet ja valmiit pohjat helpottavat laatimista huomattavasti ja toimivat samalla muistilistoina siitä, mitkä asiat on tehtävä ja saatava kuntoon. Oikein laaditun dokumentaation avulla voidaan tunnistaa, osoittaa ja täyttää vaatimukset. Uudet toimintatavat tähtäävät toiminnan kehittämiseen.

Dokumenttien myynti

Jossakin päin Suomea tai maailmaa joku saattaa painia samanlaisten ongelmien kanssa kuin organisaatiosi, varsinkin jos kyse on erityisalasta. Silloin hän voi olla valmis maksamaan valmiiden dokumenttien tuomasta avusta. Ota kaikki hyöty irti tekemästäsi urakasta ja laita dokumentti myyntiin Dokkarin sivuille. Dokkarin kautta myydyistä dokumenteista saat itsellesi 85 % myyntihinnasta. Meille jäävällä 15 % osuudella ylläpidämme ja kehitämme kauppapaikkaa.

Dokkarin valikoima

Dokkari sisältää yritystoimintaan, johtamiseen ja prosessien kehittämiseen liittyviä dokumentteja. Dokumentit ovat erityisen hyödyllisiä aloitteleville tai toimintaa laajentaville yrityksille ja organisaatioille. Osa sisällöistä on ilmaisia. Rekisteröidy Dokkariin ja lataa ilmaisia sisältöjämme.
Dokkarista löytyvät direktiivien ja GDPR:n vaatimukset, jotka on huomioitava. Sopimuspohjat helpottavat esimerkiksi työsopimusten tekemistä ja tekijänoikeuksista sopimista.

Esimerkkejä Dokkarin valikoimasta:

  • ISO 9001 -dokumenttimallit eri aloille
  • Koneisiin ja sähkölaitteisiin liittyvät direktiivit
  • CE-merkinnän FPC-manuaalit ja mallidokumentit
  • Yrityksen ja yhdistyksen toimintaan liittyvät mallipohjat

Dokumenttien laatu

Dokkarin dokumentit ovat ammattilaisten laatimia ja korkeatasoisia. Konsulttimme auttavat tarvittaessa dokumenttien valinnassa, dokumenttien julkaisussa tai muissa ongelmissa.

 

Siirry Dokkari.fi

Asiakkaiden kokemuksia

Ceriffi Oy – All rights reserved 2021 | Tietosuojaseloste