25.3.2014 klo 11:07

Spindoctorin ja Ceriffin yhteistyöstä parempaa johtajuutta

tiedote: heti julkaisuvapaa

Spindoctor Finland Oy ja Ceriffi Oy aloittavat yhteistyön paremman johtamisen kehittämisen takaamiseksi. Spindoctor on keskittynyt johtamisen kehittämiseen johtamistutkimusten, johtamisvalmennusten ja coaching-palveluiden avulla. Ceriffin erikoisosaamista ovat laatujärjestelmät, prosessien tehostaminen ja laadun mittaamisen hyödyntäminen johtamisen kehittämisessä.

Spindoctorin toimitusjohtajan Jukka Saksin mukaan uuden kumppanuuden avulla Spindoctor pystyy palvelemaan yritysten hallitusten ja johtoryhmien johtamisen kehittämistä aiempaa laaja-alaisemmin, kun jatkossa valmennusten vaikuttavuutta voidaan mitata entistä tarkemmin ja tuottaa asiakkaille kustannustehokkaampia ratkaisuja.

Ceriffin toimitusjohtajan Mikko Kettunen on myös tyytyväinen yhteistyöhön, koska sen kautta Ceriffin asiakkaat saavat entistä enemmän työkaluja johtajuutensa kehittämiseen. Yhteistyö Spindoctorin kanssa on valmistautumista laatu- ja ympäristöjärjestelmien standardien uudistumiseen vuonna 2015. ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardeissa painotetaan erityisesti johtajuuden merkitystä.

Yhteistyö on käynnistynyt ja yhteiset palvelukokonaisuudet ensimmäisten asiakkaiden kanssa ovat hyvässä vauhdissa. Saksi ja Kettunen uskovat, että asiakkaat tulevat ottamaan yhteistyön tarjoamat hyödyt hyvin vastaan. Kannattavaa kasvua hakevat yritykset hyötyvät uudesta palvelukokonaisuudesta. Juuri heitä varten olemme yhteistyön rakentaneetkin, osapuolet kertovat.

Lisätietoja antavat:

Jukka Saksi 040-501 8357 jukka.saksi@spindoctor.fi

Mikko Kettunen 045-164 5778 mikko.kettunen@ceriffi.fi

 

Spindoctor Finland Oy on johtamisen konsultointiin, valmennukseen, coachingiin ja tutkimukseen erikoistunut yritys, jonka palvelut fokusoivat yritysten hallitusten ja johtoryhmien toimintaan. http://www.spindoctor.fi

Ceriffi Oy on projektijohtamiseen, tietojärjestelmäkonsultointiin ja laadunhallintaan erikoistunut yritys, joka on erikoistunut Lean-menetelmien hyödyntämiseen johtamisen kehittämisessä. http://www.ceriffi.fi