16.9.2014 klo 9:58

Puro-Ahon ja Ceriffin yhteistyöllä kohti mitattavia tuloksia

tiedote: heti julkaisuvapaa

Puro-Aho Oy ja Ceriffi Oy aloittavat yhteistyön suomalaisten pk-yritysten prosessien tehostamiseksi ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Puro-Aho Oy tarjoaa asiakkailleen käytännönläheisiä asiantuntijapalveluita. Vahvinta osaamista ovat Leanin työkalujen hyödyntäminen, logistiikan kehittäminen sekä projektijohtaminen. Ceriffin erikoisosaamista ovat laatujärjestelmät, prosessien tehostaminen, CE-merkintään liittyvät asiat ja mobiilien mittausmenetelmien sovelluskehitys.

Puro-Ahon Oy:n toimitusjohtajan Annika Puro-Ahon mielestä asiantuntijapalveluita tarjoavan yrityksen on verkostoiduttava ja löydettävä itselleen parhaat kumppanit. Tällä tavoin pienikin toimija voi tarjota asiakaskunnalleen joustavasti laajemman palveluvalikoiman. ”Löysimme Ceriffistä mutkattoman toimijan, joka täydentää mobiilin mittaamisen osalta palveluvalikoimaamme.”

Ceriffin toimitusjohtaja Mikko Kettunen on myös tyytyväinen yhteistyöhön, koska sen kautta Ceriffi saa todella osaavat ihmiset hyödyntämään uusia mobiileja sovelluksiamme. ”Olemme jo yhteistyön alkuvaiheessa saaneet uuden kumppanin kautta arvokasta palautetta Ceriffi CheckTM -sovelluksen kehittämiseen. Tarjoamme Puro-Ahon kautta heidän asiakkailleen yksinkertaisia ja luotettavia mobiileja ratkaisuja.”

Puro-Ahon osaavat ammattilaiset yhdessä Ceriffi CheckTM -sovelluksen kanssa toteuttavat ketterästi ja kustannustehokkaasti isotkin kehitysprojektit.

Puro-Aho ja Kettunen uskovat, että asiakkaat tulevat ottamaan yhteistyön tarjoamat hyödyt hyvin vastaan. Kannattavaa kasvua hakevat, uudistuskykyiset yritykset hyötyvät uudesta palvelukokonaisuudesta. Juuri heidän tarpeisiin olemme yhteistyön rakentaneetkin, osapuolet kertovat.

Lisätietoja antavat:

Annika Puro-Aho 045-359 8877, annika@puro-aho.fi
Mikko Kettunen 045-164 5778, mikko.kettunen@ceriffi.fi

Puro-Aho Oy tarjoaa asiakkaille käytännönläheisiä asiantuntijapalveluita ja ratkaisuja arjen haasteisiin. Yritys on keskittynyt tuotannon ja logistiikan kehittämiseen sekä projektijohtamispalveluihin. http://www.puro-aho.fi

Ceriffi Oy on projektijohtamiseen, tietojärjestelmäkehitykseen ja laadunhallintaan keskittynyt yritys. Teemme monimutkaisista asioista yksinkertaisia. http://www.ceriffi.fi