7.2.2020 klo 15:09

Leomuovi Oy:lle laatu- ja ympäristöjärjestelmät

Leomuovi valmistaa tasokkaat ja kestävät muovikomponentit kaikkiin teollisiin tarpeisiin. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus sopimusvalmistuksesta eri teollisuuden aloille. Tuotantolaitokset sijaitsevat Viialassa ja Kankaanpäässä.

Bureau Veritas Finland on myöntänyt 27.1.2020 Leomuovi Oy:lle ISO 9001:2015 laatusertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatin. Sertifikaatit kattavat kaikki Leomuovi konsernin yksiköt ja toiminnot.

"Leomuovin ja WM-plastin toiminnan kehittyessä ja kasvaessa totesimme, että laatu- ja ympäristöjärjestelmä tarvitaan kasvun tueksi tulevaisuudessa. Halusimme järjestelmästä mahdollisimman käytännönläheisen, jotta se palvelee meitä parhaalla mahdollisella tavalla eikä ole liian raskas ylläpitää. Mikko Kettusen vankka asiantuntijuus helpotti työtä ja projekti eteni selkeästi ja nopealla aikataululla. Ilman Mikon apua järjestelmistä olisi luultavasti tullut liian monimutkaisia ja hankalia ja vaatinut työtä huomattavasti enemmän. Nyt toimintamme on selkeytynyt ja yhtenäistynyt kahden eri toimipisteen välillä ja järjestelmän hallinnointi on helppoa."

Leomuovi Oy

Riikka Nikkanen, ostaja

Lisätiedot Leomuovista: https://leomuovi.fi/tietoa-meista/