Alaston totuus

Historia

Olipa kerran kolme kollegaa hyvin erilaisilla taustoilla varustettuina. He olivat ajautuneet monen mutkan kautta yritysten kokonaisvaltaisen kehittämisen pariin. Ja kehitystä tehtiin satojen yritysten kanssa. Pääsimme näkemään yritysten, muiden konsulttien ja auditoijien sekä tietenkin omien kätöstemme työn jälkiä. Paljon paloi aikaa ja rahaa, mutta jokin mätti. Tulokset eivät tyydyttäneet ja aiheuttivat turhautumista – meissä ja asiakkaissa. Taustalla oli hyviä kansainvälisiä standardeja ja kasapäin eri ismejä toiminnan parantamiseksi, mutta yhtä kaikki jokin mätti. Ja tätä jotakin kun analysoimme ja aikamme ihmettelimme, niin syntyi idea Ceriffistä - puuttuvasta lenkistä standardien, ismien ja yritysten arjen välillä.

Ja tuo kuilu arjen ja paperinmakuisten standardien välillä näyttää olevan todellakin suuri. Tuon kuilun aiomme tukkia tai rakentaa sillan sen yli. Tätä työtä riittää, joten hyppy yrittäjiksi tuntui mielestämme kohtuullisen turvalliselta. Hyppäsimme eteenpäin syyskuussa 2013.

Tulokset

Laadunhallinta ei saa olla pelkästään kustannus yritykselle. Valitettavan usein se kuitenkin on. Laadunhallintaan, järjestelmiin ja ihmisten osaamiseen panostaminen on Ceriffin näkökulmasta aina investointi, jolta asiakkaan pitää odottaa ja saada tuottoa! Ceriffiä ohjaa työssä tuloksellisuus siten, että asiakkaamme voivat todeta investoinnin kannattavuuden.

Yksinkertaista. Me autamme.

Alastomuus

Ceriffille alastomuus tarkoittaa läpinäkyvyyttä. Maailma muuttuu Eskoseni!

Yritysten ja organisaatioiden on toimittava entistä läpinäkyvämmin. Ceriffi pitää kyllä rihmat yllään, mutta puheissa ja toimissa emme mene naamioiden taakse, vaikka se joskus saattaisi olla helpompi tie.

Yritysten toiminnan kehittyminen ei onnistu, jos pysymme mukavuusalueella, ja jos emme katso toimintaa objektiivisesti. Ja tässä duunissa silmä kyllä harjaantuu näkemään muodot, vaikka minkälaisen teltan takaa, joten pyrimme menemään suoraan asiaan. Vähemmän kohinaa ja enemmän selkeitä prosesseja, joita kehitetään systemaattisesti faktoihin perusten ja ihmisiä kunnioittaen, kiitos!

Huoli kilpailukyvystä

Ceriffillä on työnsä vuoksi poikkeuksellisen laaja ja ajantasainen näkemys eri toimialojen yritysten tilanteesta. Tunnemme yritysten arjen ja kuviot tehokkuus-, laatu-, ympäristö, työterveys- ja turvallisuusasioihin sekä CE-merkintään liittyen.

Vaatimuksia pk-yrityksien niskaan kaatuu koko ajan lisää. Näiden vaatimusten täyttäminen vähäisillä resursseilla on raskasta. Näistä sinänsä hyvää tarkoittavista vaatimuksista voikin tulla viimeinen niitti kapeilla resursseilla raatavalle yritykselle. Tämän pyrimme estämään viimeiseen asti. Tällöin Ceriffi ratsastaa sinun avuksi.

Se hukan ja hajonnan määrä! Tässä maassa on mielettömästi mahdollisuuksia tehostaa yrityksiemme ydin- ja tukiprosesseja sekä parantaa henkilöstöjohtamista! Laatu on jäänyt korulauseeksi, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että emme pysy muun maailman kelkassa tuotteiden tai palveluiden laadussa. Ceriffi varmistaa asiakkaidensa kilpailukyvyn kehittymisen ja antaa samalla oman pienen panoksensa koko Suomen menestykseen.

Tulevaisuus

Tulevaisuus tehdään tämän päivän teoilla.

Lupaus: Cerifille voit maksaa laskusi hymyssä suin! Työtämme ohjaavat asiakkaan kanssa yhdessä sovitut tavoitteet. Strategiamme on investoida kaikki mahdolliset tuotot asioihin, jotka tuottavat sinulle asiakkaana kilpailukykyä uusina menetelminä, tuotteina tai palveluina. Ja usko pois, näitä ideoita on paljon. Jokainen uusi asiakkaamme synnyttää aina uusia ideoita tehokkuuden parantamiseen. Kehittäminen on intohimomme ja energiamme lähde Ceriffin hommissa - kun aito kiitos tulee asiakkailtamme.